ons verhaal

Hallo allemaal, 

 

Mijn naam is Patrick en sinds januari dit jaar mag ik me dan ondernemer noemen. Wat een feest! Als eerste wil ik Tim bedanken voor zijn inzet names auto-geurtjes.nl, want sinds vorig jaar is Tim er uitgestapt. En is bezig met zijn studie.

 

Als examenopdracht zijn wij een eigen onderneming opgestart. Hier is Auto-Geurtjes.nl uitgerold. Ons idee voor de webshop is onstaan doordat wij erachter zijn gekomen dat er geen specifieke webshop bestaat voor enkel alleen auto geurtjes. 

Op onze website kun je dan ook enkel en alleen auto geurtjes kopen en kun je kiezen uit verschillende soorten vormen en geuren.

Met merken als Ambi-PurArbre MagiqueMeguiars , Wif-Fix, Shake en California Scents is er voldoende variatie en hebben we dan ook ruim 50 producten online staan. 

 

Bij Auto-Geurtjes.nl draait het om jou!  Het is belangrijk om onze klanten in Nederland en België een webshop te bieden die naast gemak en service, een gemakkelijk assortiment en voordeel biedt. Een webshop die overal direct en makkelijk toegankelijk is, en waarbij je als klant kunt winkelen zonder zorgen.

Met makkelijke betaalopties zoals iDeal, Paypal ,Creditkaart en Bancontact

Bij Auto-Geurtjes.nl zullen wij er dan ook alles aan doen om het gemakkelijk voor jou te maken. 

 

Heb jij vragen of opmerkingen?  Stel ze gerust! 

 

Groet Patrick, 

 

 

 

 

Patrick auto-geurtjes.nl