Odorme Geurbeleving

✓ één odorme voor het hele huis

✓ Uit voorraad leverbaar

✓ 12 maanden garantie


Geniet thuis van (h)eerlijke geuren van Odorme.

Je bent gék op geuren en je hebt echt van alles al geprobeerd… van hele dure geurstokken, geurkaarsen, naar veel te dure home sprays of zelfs geurdispensers. Allemaal voldoen ze niet aan je verwachtingen; hoge aanschafprijzen, klein oppervlakte bereik, snel op, te dure nav-ullingen en vaak niet goed voor je eigen gezondheid of die van je huisdieren.

 

Bij Odorme doen ze het nét even anders. We bieden je een betaalbare oplossing dat voldoet aan een gelijkmatige en blijvende geurverspreiding in elke ruimte. Odorme gebruiken géén additieven in de geuren en het product is dier en vegan friendly. Daarnaast leveren wij een betrouwbare diffuser voor jarenlang plezier en die er ook nog eens waanzinnig stijlvol uitziet.  

De Pluspunten van Odorme op een rijtje.

 

 Touch screen Supereenvoudige Touch bediening.

Puur gemak

 

 Timerfunctie 24/7 programmeerbaar naar eigen wens

 


 Power program Direct een krachtige geurbeleving

 

 Geursterkte Bepaal zelf je eigen geursterkte

 


 Geurbeleving Geuren blijven lange tijd actief in de ruimte

 

 Fluisterstil Absoluut de stilste geurdiffuser óóit gemaakt

 


 Plug & Play Neerzetten waar je wilt en direct genieten

 

 Stijlvol Stijlvol design. Gemaakt voor élk interieur

 


 Techniek Pompsysteem zet aerosol om in zeer fijne nevel

 

 Kwaliteit Gemaakt om jarenlang van te genieten.Geuren van Odorme

Odorme Home

Geef je omgeving het comfort en de harmonie van de knusse houtervaring van Odorme Home. Het eenvoudige genot van warme hout tinten voelt aan als een omhelzing van wat vertrouwd is. Creëer een omgeving waarin alles samenkomt en die iedereen zich er thuis laat voelen.

Top: Hyacinth, Gooseberry leaf, Neroli, Galbanum

Middle: Iris, Jasmine, Lonicera Japonica. Rose, Lily of valley

Base: Sandal Wood

Odorme Fresh

Puur genieten, zoals op een eerste mooie lentedag! Met deze frisse geur van Odorme Fresh haal je de lente in huis. Verlicht elke gewenste ruimte en creëer een harmonieus gevoel. Maak je los van de waan van de dag en neem een moment voor jezelf. Ontdek wat geur voor jou kan doen.

Top: Orange, Lime, Mandarin Orange, Jasmine Lemon, Neroli oil

Middle: Cyclamen, Nutmeg, Osmanthus, Coriander, Violet, Freesia, Sea Water, Peach, Hyacinth, Rose, Jasmine, Rosemary, Watermelon Ketone

Base: Amber, Patchouli, Oak Moss, Cedar Musk

Odorme Luxury

Creëer een chique atmosfeer met de luxueuze verfijnde geurervaring van Odorme Luxury. Of je nu van modern of klassiek houdt, dit is de huisgeur die de onderscheidende toon zet. Injecteer pure weelde. Ga nooit voor minder.

Top: Orange, Bergamot

Middle: Rose, Jasmine

Base: Patchouli, Vetiver

Odorme Oriental

Breng je omgeving in een weelderige atmosfeer waarin alles mogelijk is met de zwoele oriëntaalse ervaring van Odorme Oriëntal. Rijk en verleidelijk, je weet nooit wat jou zal inspireren in een wereld van gepassioneerde geur. Heb lef. 

Top: Fruity, Lemon, Tropical breath

Middle: Fruity, Floral, Baking

Base: Fruity, Floral, Musk

Odorme Nature

Breng het buiten seizoen naar binnen met de vernieuwend buitenervaring geur van Odorme Nature. Creëer momenten die inspireren. Fris je verbeelding op en herstel je focus. Alles is mogelijk.

Top: Fresh, Bamboo

Middle: Floral, Grassy, Fennel

Base: Floral, Musk


Odorme START Set

Meest stijlvolle elektrische thuis diffuser ooit gemaakt. Geproduceerd van duurzame materialen om jarenlang van te genieten. Bediening via een slimme Touch display, voorzien van automatische geurprogramma’s en een aparte geursterkte regelaar. Meer dan 90 dagen genieten van één geur of binnen 30 seconden veranderen van geur. Ontdek wat een Odorme One diffuser allemaal kan. Een Odorme START Set is een geurdiffuser inclusief één geur naar keuze.

Odorme START Set

€ 269,00

  • Op voorraad
  • Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden*