KLACHTEN

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@auto-geurtjes.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

 

 Informatie rondom garantie & retour

 

 Retourneren

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@auto-geurtjes.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

 Uitzonderingen retourneren

 Wanneer de verpakking is verbroken of de sealing i

 

 a. Bij verzegelde producten zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

 b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

 c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

 d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

 

 

 Garantie

Aangeschafte artikelen kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling gefrankeerd retourneren (mits ongeopend en onbeschadigd) naar het onderstaande adres.

 

Auto-Geurtjes.nl

Oud Ambacht 151

9201VR Drachten

Info@auto-geurtjes.nl

06-16919815 (alleen whatsapp)

 

KVK: 73426520

BTW: NL220211140B01


Download
Modelformulier voor herroeping
Download hier het modelformulier voor herroeping.
modelformulier-voor-herroeping.docx
Microsoft Word document 16.4 KB