· 

Welke auto-geurtjes passen bij jouw auto?

Welke auto geurtjes passen bij jouw auto?

Als automobilist spendeer je behoorlijk wat tijd achter het stuur. Dan is het wel zo prettig als de auto fris ruikt. In je auto kan om allerlei redenen een vervelende geur blijven hangen. Er zijn veel verschillende luchtverfrissers te koop, zoals blikjes die een geur verspreiden, luchtverfrissers die je in het luchtrooster hangt of de bekende geurbomen.

 

Heb je hardnekkige geuren die maar blijven hangen? Dan kan je de spuitvarianten ook gebruiken. Deze zijn veel effectiever dan de normale geurverfrissers.  

 

Wij zullen hieronder nog het nodige vertellen over de verschillende auto-geurtjes. 

 


 Geurboompjes 

Geurboompjes zijn ongetwijfeld de bekendste luchtverfrissers op de markt. Wil je een luchtverfrisser kopen, dan is een geurboompje een simpele en goedkope manier om nare geurtjes uit je auto te laten verdwijnen. Een nadeel van deze variant is dat hij aan je binnenspiegel heen en weer bungelt en zo je zicht kan belemmeren. Je kan hem ook ergens anders aan hangen, aan de haakjes voor de jas of een andere plek die voor jou makkelijk is. 

Voor het optimale gebruik van de geurboompjes is het soms toch handig even de gebruiksaanwijzing te lezen. 

 

Je moet de verpakking van geurboom luchtverfrissers op een specifieke manier inknippen en vervolgens moet je de verpakking elke week een beetje verder omlaag schuiven. Door dit te doen kun je de sterkte van de geur zelf bepalen. Zo gaan de geurbomen 6- 8 weken mee.

Goedkoop en eenvoudig.

Geurboom hanger

luchtverfrissers voor in het ventilatierooster.

En dan is er ook nog een luchtverfrisser die je aansluit op je ventilatierooster. Deze is verkrijgbaar in verschillende geuren en kleuren. De ventilatierooster luchtverfrisser is te koop met de toevoeging van een na-vulling. Deze luchtverfrissers gaan ongeveer 60-80 dagen mee, afhankelijk van de stand die je op de luchtverfrisser gebruikt. Het voordeel van deze soort luchtverfrisser is dat het niet in de weg zit en het ziet er ook nog strak en modern uit. Tevens zijn de na-vullingen los verkrijgbaar.

Ambi Pur Flacon

Luchtverfrissers in een blikje zijn tegenwoordig ook heel populair, deze passen perfect in bekerhouders of in een open ruimte in je auto.

Tevens zijn deze organisch & biologisch afbreekbaar, dus ze zijn goed voor het milieu. 

De blikjes hebben een ventilerende deksel voor geurcontrole die je zelf kunt instellen zodat de geur niet te overheersend is.

De blikjes zijn niet-vloeibaar en zullen dus ook niet voor lekkage zorgen. 

En het gaat tot wel 60 dagen mee. Dat is toch genieten?

California Scents

Luchtverfrissers in een flesje. 

Luchtverfrissers in een flesje is een product dat vervelende geurtjes effectief neutraliseert. In plaats van de geur voor een korte tijd te laten verdwijnen met geur verfrissers, pak je die aan met deze luchtverfrisser in een flesje zodat deze permanent verdwijnt.

Geurtjes van tabak, eten en huisdieren worden ingekapseld en verdampt zodat ze niet terug kunnen komen. 

 

Deze geur verdrijvers zijn ook een directe opfrisbeurt voor jouw auto-interieur. Ook proberen?

Odor Eliminator Meguiars