Binnen enkele uren al een ontwerp klaar! 

GEURHANGERS BEDRUKKEN.

Geurhangers drukken voor in de auto of vrachtwagen? Een hele mooie give away voor al je klanten. De geurhangers drukken wij op een stevig karton en voorzien we van een elastiekje. We verpakken de geurhangers per stuk zodat de geur optimaal bewaard blijft. Uit ervaring blijkt dat jouw klanten de geurhanger nog lang in de auto zullen laten hangen, ook al is de geur al sterk afgezwakt na een lange tijd. Dit product is per stuk enorm goedkoop! Wij kunnen bedrukte geurhangers voor in de auto leveren in alle soorten en maten. Deze geurhangers, of ook wel airrefresheners of luchtverfrissers genoemd, kunnen zonder meerprijs in elke mogelijke vorm worden gesneden met een maximaal bedrukbaar oppervlakte van 56 cm2. De geurhangers worden gedrukt op speciaal karton en voorzien van een geur naar keuze (we hebben 11 soorten geuren). De minimale afname van de bedrukte geurhangers is 1.000 stuks met een verrassend lage prijs.

 

Met spoed geurhangers drukken? Wij kunnen enorm snel leveren, soms al binnen anderhalve week. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. Volledig in eigen vorm gesneden en per stuk verpakt met elastiekje. Geurhangers drukken? Wij helpen!


GEURHANGERS IN EEN GEUR NAAR KEUZE

Je klanten verassen met een origineel promotioneel artikel? Deze geurhangers zijn zeer geschikt voor vele doeleinden, je kunt het zo gek niet bedenken. Doordat de geurhangers drukken en voorzien van een geur naar keuze is het product zeer divers. Er is keuze uit vele geuren, van vanille tot aardbei en van houtgeur tot een zoete snoepgeur. De geurhangers worden aan beide kanten kosteloos full-color gedrukt en kunnen worden gesneden in elke gewenste vorm. Zo is het mogelijk om een zeer creatief ontwerp te maken en je klanten te verassen met dit unieke product. Luchtverfrissers drukken en tevens laten voorzien van een kartonnen headercard (om de geurhangertjes bijvoorbeeld op te hangen in een winkel)? We kunnen luchtverfrissers bedrukken en voorzien van een fullcolor gedrukte kartonnen headercard, neem contact op voor de mogelijkheden. Onze geurhangers blijven ongeveer 7 dagen goed ruiken na het openen van de verpakking, in de verpakking blijven de geurhangers ruim een jaar goed. Wij drukken geurhangers in elke vorm en formaat. Bij Auto-Geurtjes.nl bepaald u geheel zelf het formaat (tot een maximum van 56cm²), de vorm waarin we de geurhangers snijden en de geur. Ook de optionele headercards kunnen wij drukken in elke gewenste vorm. 

 

Onze geurhangers zijn voor vele doeleinden geschikt, de geurhangers worden veel gebruik in vrachtwagens, in auto's of in kleine ruimtes door schoonmaakbedrijven, door wasstraten, als promotionele acties of als give away. Al met al, geurhangers drukken doe je bij Auto-Geurtjes.nl

 

AUTO GEURHANGERS MET EIGEN ONTWERP OF ONTWERP DOOR ONS

 

Wij denken graag mee met onze klanten en daarom bieden wij de keuze dat wij het ontwerp van de geurhangers voor jou maken. Laat je verassen door een speciaal ontwerp. Heb je zelf al een idee hoe de geurhangers bedrukt moeten worden? Dan gebruiken wij uiteraard gewoon jouw ontwerp! Het ontwerpen van de geurhangers is altijd gratis en doen we met plezier. Stuur ons jouw logo, de tekst die er op moet, eventuele afbeeldingen of andere informatie en wij gaan direct voor jou aan de slag! 

LEVERING AL IN 4 WEKEN! 


PRIJZEN.

  Aantal Geurhanger Budget Geurhanger standaard Geurhanger met kartonnen header card.
  1000 €199  ex btw €299 ex btw €449 ex btw
  2000 €389  ex btw €449 ex btw €849 ex btw
  3000 €539  ex btw €589 ex btw €1199 ex btw
  4000 €689  ex btw €759 ex btw €1595 ex btw
  5000 €799  ex btw €879 ex btw €1799 ex btw
  10 000 €1399 ex btw €1499 ex btw €3399 ex btw

 

 

GEUREN.

 •  Citroen
 •  Dennenappel 
 •  Fresh 
 •  Groene appel
 •  Cocos
 •  Lavendel 
 •  Meloen 
 •  Witte Bloem
 •  Newberry 
 •  After Rain
 •  Vanille 
 •  Soft en Creamy

JA! IK WIL GRAAG EEN OFFERTE ONTVANGEN!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.